Intel Security’nin EMEA Bölgesindeki En Önemli Ödülü Nebula’nın

Intel Security (McAfee) EMEA Partner Summit toplantısı 9-10 Haziran 2016 tarihleri arasında İspanya’nın Mallorca adasında yapıldı. Her yıl olduğu gibi toplantıya üst düzey katılım gösteren Nebula Bilişim Intel Security’nin EMEA bölgesindeki en önemli ödülüne layık görüldü.

Intel Security EMEA Technical Partner of the Year ödülü EMEA Başkanı Andrew Elder ve Kanal Müdürü David Small tarafından Nebula Bilişim Genel Müdürü Serkan Akcan’a takdim edildi. Ödül İngiltere, Almanya, Hollanda, İspanya, İtalya ve Fransa gibi çok gelişmiş ülkelerle birlikte 120’den fazla ülkeyi kapsayan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin (EMEA) teknik hizmetleri en güçlü şirketine takdim ediliyor.

Nebula Bilişim 2010, 2012 ve 2014 yıllarında olmak üzere üç kez, 84 ülkeyi barındıran Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Gelişmekte Olan Pazarlarda (EMEA Emerging Markets) faaliyet gösteren en iyi iş ortağına verilen EMEA Emerging Markets Partner of the Year ödülünü almaya layık görülmüştü.

EMEA bölgesinin en iyi teknik iş ortağı olduğumuzu tescil eden iş ortağımız Intel Security’ye, bizlere güvenen müşterilerimize ve bu ödülü sonuna kadar hakeden teknik ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.